آزمایشگاه هوش مصنوعی در حمل و نقل دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)

آزمایشگاه هوش مصنوعی و پردازش تصویر دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)، برای انجام تحقیقاتی در زمینه‌ی پایش سلامت مکانیزه بر اساس اینترنت اشیا و بکارگیری هوش مصنوعی از زیرساخت‌های حمل و نقل همچون راه‌ها، پل‌ها، خطوط ریلی، ساختمان‌ها و سدها در سال 1392 در دانشکده‌ی مهندسی عمران و محیط زیست این دانشگاه تأسیس شد. تمرکز این پژوهش‌‌ها بر شناسایی و ارزیابی خرابی‌های زیرساخت‌‌های حمل و نقل و بهبود عملکرد آنها با برنامه ریزی بهینه تعمیر و نگهداری پیشگیرانه در چرخه عمر آنهاست. عملکرد زیرساختهای حمل و نقل بر اساس معیارهای توسعه‌ی پایدار یعنی اقتصادی یا صرفه‌جویی در هزینه، اجتماعی یا ارتقاء کیفیت خدمت رسانی و زیست محیطی یا حفظ منابع طبیعی وجلوگیری از آلودگی آن تبیین می شود. از مهم‌ترین اهداف و اقدامات این آزمایشگاه می توان به تعریف موضوعات تحقیقاتی صنعت-محور اشاره کرد به ترتیبی که بتوان فاصله دانشگاه تا صنعت را به حداقل میزان ممکن رساند. هم چنین، پروژه های صنعتی مختلفی توسط آزمایشگاه در حوزه های پایش سلامت مکانیزه زیرساختهای حمل و نقل مانند فرودگاه، راه آهن، جاده های برون شهری و درون شهری و خطوط اتوبوس رانی به انجام رسیده است.

تماس با ما

چشم انداز و ماموریت

چشم انداز

تبدیل شدن به قطب علمی در حوزه بکارگیری هوش مصنوعی در صنعت حمل ونقل از دیدگاه صنعت و دانشگاه و بسط روابط آموزشی، پژوهشی و صنعتی با همکاران بین المللی.

ماموریت

ماموریت آزمایشگاه آموزش و پرورش استعدادهای دانشجویان علاقمند است تا با ورود به صنعت کشور بتوانند با فرهنگ سازی و اجرای برنامه ریزی نگهداری پیشگیرانه مبتنی بر پایش مکانیزه سلامت زیرساختهای حمل و نقل و با بکارگیری هوش مصنوعی سالیانه میلیاردها تومان صرفه جویی درحوزه زیرساختهای حمل و نقل کشور به ارمغان بیاورند.

تماس با ما

اطلاعات خود را در فرم زیر وارد کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس حاصل نمایند.

تلفن
آدرس

تهران، خیابان حافظ، دانشگاه صنعتی امیر کبیر (پلی تکنیک تهران)، دانشکده عمران و محیط زیست